Entegre Lojistik

Entegre lojistik, firma ihtiyaçlarının önceden belirlenerek bu ihtiyaçların karşılanmasını, bununla birlikte gelecek dönemlerde karşılaşılabilecek tüm ihtiyaçların da önceden belirlenmesini kapsayan profesyonel bir lojistik yönetim yöntemidir.
Entegre Lojistik

Entegre lojistik sayesinde firmaların elinde bulunan tüm hammadde, sermaye, insan gücü ve teknoloji tam verim ile kullanması sağlanmaktadır. Aynı zamanda firmaların müşteri talepleri de zamanında karşılanmakta, bu sayede müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

Entegre lojistik yönetimi, tamamen hizmet odaklı gelişen ve firma faaliyetlerinin kazanç ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde gelişmesini sağlayan bir yönetim biçimidir. Bu nedenle firmaların özellikle uzun dönemde çok daha profesyonel adımlar ile kazanç elde etmesi sağlanmaktadır.

Çözümlerimiz

Uluslararası Taşımacılık
Uluslararası Taşımacılık

GDC LOJİSTİK; Avrupa ve bazı Orta Doğu ülkelerinde karayolu taşımacılığı hizmetleri sunmaktadır....

Detaylar 13.07.2023
Lojistik Depolama ve Dağıtım
Lojistik Depolama ve Dağıtım

Depolama alanında tüm müşterilerimize hizmet vermekte olup, Üretici-Depolama ve Tüketici döngüsündeki aşamaları bünyemizde yürütmekteyiz....

Detaylar 13.07.2023
Gümrük Müşavirliği
Gümrük Müşavirliği

Gümrük Müşavirliği olarak deneyimli ve profesyonel ekibimiz ile ülkemizdeki tüm gümrük noktalarında sizlere hizmet vermekteyiz....

Detaylar 13.07.2023
Whatsapp Destek
Çevrimiçi